Informationsmötet 5/9, nya tjänsteavtalet 13/9 & fakturan 31/8.

Hej alla… medlemmar, tjänstebrukare & allmänt intresserade 😉

Först; fakturan för sista perioden med Net at Once skall vara betald sista augusti. Vi har tagit med dom sista dagarna i december på denna fakturan för enkelhetens skull. Därav en högre kostnad, (man betalar för en längre period än vanligt).

Sedan; INFORMATIONSMÖTET med Zitius & Telia är torsdagen den 5:e september. Där kan Ni ställa alla era frågor direkt till leverantörerna. Ni bör läsa igenom Byte av kommunikationsoperatör och tjänsteleverantör innan mötet. Detta för att vara insatta & kunna lämna in undertecknat tjänsteavtal innan Ni går för kvällen.

Fortsatt; NYA TJÄNSTEAVTALEN skall vara inlämnade senast den 13;e september! Avtalen & avtalsvilkoren ligger nu uppe på hemsidan bakom fliken ”för medlemmar”. Samt att dom kommer finnas utskrivna på informationsmötet.

Slutligen; SNÄLLA! Är det någon (i vårt område, som skall ha denna informationen) som ni tror eller det minsta misstänker kanske inte får denna informationen av någon anledning. Snälla hjälp mej / oss att delge den medlemmen tack!                                 Det är rekommenderat att ”följa” vår hemsida. Det betyder att man får ett mejl varje gång vi lägger upp nått nytt på hemsidan. För att ”följa” så skriver man in sin mejladress i rutan till höger om detta inlägget. —>