Johan Stenfeldt TACKAR för sej!

Det glädjer mej att kunna lämna styrelsen nu när vi har kommit så långt! Nätet ÄR IGÅNG & DET LYSER I FIBERN. 🙂 Vi i styrelsen är nöjda med  vad vi har åstadkommit, ett nät av god kvalitet. (ja, det är fortfarande en del små problem med tjänsterna i nätet) Det jobbas på att lösa detta, felanmäl era problem till NaO & Sappa.

Alla som jobbat för att detta skulle lyckas, TACK! Extra tackar jag styrelsen för det gångna året!

VI ALLA, äger & förvaltar nu ett 8 mil stort fibernät.

Jag tackar för förtroendet för den här tiden. Det har varit väldigt lärorikt & kul. Många skratt på styrelsemötena…. Men ja, det har tagit en del från familjen & mina övriga projekt som gick i paus. Så det skall bli skönt att fortsätta där jag sluta för ca 3 år sedan. Jag kommer att hjälpa den nya styrelsen så gott jag kan för att ”VÅR” förening skall funka så bra som möjligt.

Vad gäller styrelsens förslag på en  en gångs extra avgift, så vill jag å allas vägnar som bidragit i styrelsearbetet tacka för den uppskattningen.

Sedan var det även det med styrelsens förslag på höjning av nätavgiften. Det var ett sunt beslut stämman fattade, tack för det.

Nu hoppas vi att nya styrelsen kommer att få ett bra år med bra lösningar för ägandet & driften. Jag önskar er alla välkomna in i ”gänget” (för som sagt, jag blir nog kvar ett slag)

Prova nu att ställa era Wi-fi antenner lite snett & vint så skall ni få se på turbo…

/ Stenfeldt

1 tanke på “Johan Stenfeldt TACKAR för sej!

  1. Ett stort tack till styrelsen med Johan o Elisabeth i spetsen som lagt ner så mycket ideellt arbete för att vi skall få ett eget fibernät. Då vi övriga inte har hjälpt till något att räkna så har styrelsen fått dra det tunga lasset och då är det också rimligt med någon form av ersättning = engångsumman.

    Mvh

    Erik Hansson

Kommentarer är stängda.