Sappa och Nao

Bästa Fibermedlem !

Sappa och Nao har nu genomfört boxuppdatering och kontrollmätningar på vårt fibernät. Förhoppningsvis ska de problem vi tidigare upplevt vara borta nu.

Är det någon som i dagsläget fortfarande har återkommande problem, är vi angelägna att ni rapporterar detta till oss genom att så snart som möjligt mejla stenfeldtjohan@live.com skriv NaO eller Sappa i ämnesraden. Var då specifik i din beskrivning av problemet.

I veckan kommer de Nao-anslutna fiberföreningarna i Tanum att träffa Sappa och Nao för att diskutera driftsläget och en del andra frågor. Inför mötet vill vi gärna ha en aktuell bild av hur det funkar hemma hos er nu. Det gäller såväl TV, internet som telefonitjänsten.

Vi vill passa på att påpekar att kanalbyte med IP-TV går långsammare jämfört med det gamla analoga systemet. Eftersom det går en förfrågan från din box till en avlägsen server varje gång man byter kanal kan det ta någon, eller ibland några sekunder, innan den nya kanalen kommer upp. Ett gott råd är alltså att vänta till bilden kommer, dvs inte trycka en gång till på fjärrkontrollen för då går det iväg en ny förfrågan och ny väntetid.

FELANMÄL ALLA PROBLEM TILL Net at  Once & Sappa!  (så att dom får statistiken)