Jag förtydligar, ty jag var otydlig…

Det var JAG som var sen med att uppdatera hemsidan med information om när nästa faktura förfaller för alla oss medlemmar. Jag gör så gott jag kan med att hålla sidan uppdaterad för att Ni skall kunna se när det är dax att betala, eftersom vi fakturerar 1 gång per kvartal.

Jag ville bara påminna i största almänhet om att betala & när Ni nu gör det (Ni har god tid på Er att betala) så skriver Ni bara fakturanummret i meddelandefältet.

Detta mejlet får alla Ni som prenumenerar på vår sida (bra för då får Ni info direkt från föreningen)

Meddelandet innan var inget påhopp på någon om att denne inte betalat. Ett sådant meddelande, om utebliven betalning, kommer Ni förhoppningsvis aldrig att få uppleva… 😉

/ Stenfeldt ( sov nu gott, det är viktigt att sova )