Nu har dom sista 40 TV-boxarna kommit!

Nu på lördag mellan kl 10 & 12 går det bra att komma & hämta TV-boxar & patchkablar hos Catarina Solorzano PÅ GERUM 19  (rött hus, Luis båtkapell).

RIng Catarina & avtala tid på 070-2062703

Det verkar som att det fungerar bra på dom flesta ställen ut i nätet! Många har kollat med bredbandskollen.se & har långt över 200Mbit/s i hastighet. Enligt Net at Once så kan vi ha väldigt varierande hastigheter ett tag i början tills NaO har ställt in/justerat vårat nät. Det har varit ganska få som hört av sej & meddelat att det inte fungerat. Ni som bor från Berg & ut mot Kalleby hoppas vi är igång på måndag eller tisdag. Det har varit stopp p.g.a. en kabel som är av nästan uppe vid järnvägen. Eltel skall blåsa i ny kabel på måndag.

Vi ser väldigt gärna att ni testar så att internet fungerar (att WAN-lampan lyser) inom en snar framtid. Detta för att eventuella fel skall kunna åtgärdas av Eltel.

8 tankar på “Nu har dom sista 40 TV-boxarna kommit!

 1. Hej bredband och tv är installerat. Jag mätte hastigheten idag mellan 28 0ch 32, väldigt lågt. Jag försöker att kontakta Net at Once och har nu väntat i mer än två timmar, ingen uppringning från NAO… fler som har dåliga erfarenheter ?
  Är detta deras kapacitet på kundtjänst ?
  Med vänlig hälsning, P-E Korsström Ljungby 2

 2. En fortsättning på min förra kommentar, efter fem timmar fick jag ett samtal från NAO. Dom kan inget göra att hastigheten ca 27 mb ! Dom verkade inte intresserade att hjälpa till. Oroväckande, vad gäller företagets kapacitet, m. m.
  Jag rekommenderas att skaffa en kabel. Alltså funkar inte fiber trådlöst till datorer.
  Mycket dålig start för NAO

  • Jag har gjort tre mätningar i skrivande stund och ligger på 30-35 Mbit/s. Testerna gjordes med några dagars mellanrum och MED kabel. Den senaste mätningen alldeles nyss. Stängde av allt annat som kunde tänkas störa mätningen (smartphone, spelkonsol, datorer o tv-box). Som jag förstått det kan hastigheten variera nu i början tills nätet är injusterat men jag får i stort sett samma låga mätvärden varje gång jag mäter. Har ingen erfarenhet av NAO:s kundtjänst … ännu.
   // Johan Sjömar, Korndalen 5.

 3. Skrev en kommentar här igår som måste ha raderats. Jag har 33,52 – 33,54 Mbit/s. Nu: 4 mätningar MED kabel och någon eller ett par dagars mellanrum. Väldigt stabila mätvärden och rätt långt ifrån de utlovade 200. Tv-boxen får startas om varje gång man vill se något och har man tur så kan man titta på tv.
  //Johan Sjömar, Korndalen 5

 4. Hej. Har som bäst enl. bredbandskollen ca. 40 in och 30 ut och som sämst ca. 25 in och 18 ut (olika dagar) på en bärbar dator (trådlöst) när allt annat är avslaget (tv. telefoner). Har inte pratat med NaO. Är inte speciellt imponerad.
  /Bengt Gerum 4

 5. Här fungerar det iaf bra, hastigheten varierar mellan 120- 220Mb/s.
  Stort tack till alla i styrelsen som lagt ner enormt med ideellt arbete för att ro detta i hamn, en brasklapp till Eltels ansvarige som verkar vara jävligt oresonlig trots s.k totalentreprenad..

 6. Här på Fossum ligger jag i ca 900 mb/Sec Fungerar riktigt bra. Skall bli tråkigt ner de stryper hastigheten 😦

Kommentarer är stängda.