Hoppas att Ni uppdaterar Er!

Eltel kommer inom några veckor att börja blåsa i fiber i områdena Gurseröd, Tyft & Bramseröd.

För att detta skall funka måste Ni vara färdiga med Era slangar in till husen. Om det blir stopp på grund av att Ni ej är färdiga med Eran slang fram till fasaden så kommer Eltel att notera fastighetsbeteckningen & föreningen kommer att fakturera Er.

Alla skall vara klar senast 2 veckor efter att det grävts / plöjts förbi fastigheten.

Jag jobbar i denna stund med att skapa ett formulär som jag kommer att lägga på hemsidan under fliken för medlemmar. Ni följer länken som kommer komma snart. Fyller i & skickar. Detta tar Er bara några minuter & sparar mej flera timmar. Då får vi reda på vilka som är klara & vart vi kan börja.

Vi har fortfarande möjlighet att få nätet att fungera till KALLE ANKA…… OM vi hjälps åt!

KOLLA PÅ HEMSIDAN OFTA, UPPDATERA ER & HJÄLP TILL!   TACK…..