Dra ditt strå till stacken!

ALLA som har mer mark än det som kallas trädgård / gräsmatta / innanför häcken, behöver skriva ett markupplåtelse avtal med föreningen. Detta för att se att projekteringen verkligen håller. Självklart är det jätte bra om vi får in synpunkter & förslag på bättre dragningar.

Kontakta någon (vem som helst) i styrelsen OMGÅENDE & skriv på markupplåtelse avtalet i 2st ex. Komihåg att SAMTLIGA markägare + ev. arrendator + ev. man/fru skall skriva på. Markupplåtelse avtalet finns att läsa & skriva ut under fliken FÖR MEDLEMMAR med lösenordet som vi mejlar er om ni glömt det.

/ Styrelsen

1 tanke på “Dra ditt strå till stacken!

 1. Hej!

  Jag behöver skriva på ett markupplåtelseavtal. Jag har tidigare även frågat om kompletterande anslutning. Mao om man vill ha fiber mer än till en huskropp.

  Med Vänliga Hälsningar

  Martin Östholm

  [Beskrivning: Beskrivning: Logo]
  Frontbilar AB
  Norra Långebergsgatan 6
  421 32 Västra Frölunda

  TELEFON: 031-456456
  FAX: 031-478478
  EMAIL: martin.ostholm@frontbilar.se

  http://www.frontbilar.se

Kommentarer är stängda.